Tähtisadetta ja arvontaa

 

Pääsin tekemään mukavaa yhteistyötä valokuvausliike BGA:n kanssa.  Valokuvatuotteiden lisäksi heidän valikoimastaan löytyy hyvä valikoima julisteita ja kehyksiä. Meillä saapui yhteistyön merkeissä uusia tauluja. K:n mustavalkoiseen värimaailmaan sopi hyvin tämä mustavalkea taulu. Tähtisade ihastutti ja nauratti K:ta.

 

 

Miehen “työhuoneeseen” (tässäkin kodissa olemme rakentaneet tietokoneelle paikan pieneen vaatehuoneeseen)  valitsin star Wars fanille sopivan julisteen. Näitä patenttipiirroksia löytyy valikoimasta paljon erinlaisia ja ne olivatkin omia suosikkejani.

 

 

Seuraavaksi pääsettekin te valitsemaan suosikkianne! Eli vuorossa olisi arvonta. Käy kurkkaamassa BGA Nordicin julistevalikoima täältä ja valitse suosikkisi. Linkkaa suosikkisi blogin kommenttikenttään. Voittaja saa valitsemansa 30x40cm julisteen palkinnoksi. Arvonta päättyy 17.9 klo 20.00.

46 kommenttia “Tähtisadetta ja arvontaa

  1. Ei löytynyt valmiiksi tekstillä jonka ottaisin:( mutta sieltä löyty kohta jossa itse saa päättää kuvan/tekstin joten ottaisin sen ja tekstiksi tulisi semmoinen kuin ” Loved you yesterday, love you still, Always have… Always will…” ❤

  2. Olipas vaikea. Kivoin ehkä tämähttps://www.bganordic.fi/product.php/51019941 🙂

  3. Paljon erilaisia kauniita julisteita. Minä pidin eniten Telling Secrets -kuvasta.

  4. Paljon erilaisia kauniita julisteita. Minä pidin eniten Telling Secrets -kuvasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *