Mitä kaipaan vanhoista kodeista?

Aina välillä huomaan kaipaavani joitain tiettyjä juttuja joita edellisissä asunnoissa on ollut. Vaikka koko asuntoa ei ehkä kaipaisikaan niin tiettyjä juttuja joita yhdistelemällä saisi kivan kokonaisuuden. Kaipaan esimerkiksi:

 

Vaatehuone. Tätä edellisen Oulun kotini vaatehuonetta kaipaan. Muuttaessa se oli kamala epäkäytännöllinen mörskä jossa osa hyllyistä oli tuettu jesarilla. Vaikka kyseessä oli vuokra-asunto päätin panostaa vaatehuoneeseen ja remppasin sen omakustanteisesti -vuokranantajan luvalla tottakai.

 

Takka. Varsinkin tänä talvena kun pakkasta on riittänyt.

 

Terassi. Taas vuosia kerrostalossa asuneena kaipaan omaa pihaa ja terassia. Ja nuo maisemat <3

 

Vaaleansininen makuuhuone. En olisi uskonut tykkääväni sinisestä mutta tuo Oulun kodin vaaleansininen makuuhuone oli ihanan seesteinen.

 

 

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *