Loma?

Täällä pohjoisessa starttasi hiihtolomaviikko. Suunnitelmissa oli Duudson parkkia ja pientä reissua mutta suunnitelmat menivät uusiksi. Jo viikko sitten K:lla nousi kova kuume. Mietin, että no onneksi ei lomalle sattunut. Mutta sitten perjantaina sairastui siskokin. Kuume huiteli viikonlopun neljässäkymmenessä ja viime yönä vietiin rohiseva lapsi päivystykseen. H:lla on kurkunpääntulehdus kuten kuulostelinkin. Syksyllä kummityttöni sairastui meillä ollessaan samaiseen tautiin ja tuon yskän kyllä kerran kuultuaan tunnistaa. Onneksi Kemissä päivystys toimi jouhevasti eikä meidän tarvinnut odotella tuntitolkulla kipeän lapsen kanssa. Päästiin sitten aamuyöstä viimein nukkumaankin.

Nyt siis vähän toisenlainen hiihtolomaviikko edessä. Toivutaan kotona rauhassa ja toivotaan, ettei tauti kaada enää enempää porukkaa. Toivottavasti loppuviikosta pääsisi tekemään jo jotain loma-aktiviteettejakin.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *