RayBanit päähän ja menoks!

yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Inspiration Blog Awardsien etkoilla piipahdin Instrumentariumin pistellä testaamassa kevään trendilaseja. Muistan miten nuorena suorastaan vihasin ns. lentäjälaseja mutta nykyään valitsen aina tämän tyyppiset lasit. Eipä siis yllättävää, että nytkin valitsin Ray Banit kuviini. Monena vuonna olen napannut halvat kopiolasit mutta tänä vuonna taidan panostaa ja hankitalistalla ovat Ray Banin legendaariset Aviator lasit. Kehysvalintana minulla on nyt jokusen vuoden ollut kulta ja se miellyttää silmää edelleen. Saa kuitenkin nähdä päädynkö lopulta johonkin toiseen väriin vaihtelun vuoksi.

Kuva Jere Viinikainen

 

Minä ja ihana seuralaiseni H Lumimäeltä blogista.

 

Instrun valikoiman löydät täältä ja näköjään nyt olisi tarjolla myös -20% alekin! Millaiset lasit sinulla on toivelistalla?

 

 

 

 

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *