Peräpohjolan markkinat

Tänään päästiin taas nauttimaan Peräpohjolan markkinoiden annista Torniossa. Kyseessä on jokakesäinen hauska markkinatapahtuma entisaikojen teemalla. Paikka on idyllinen vaikkakin aivan keskustassa. Tänä vuonna matkattiin vuoteen 1908. Myyjät ovat pukeutuneet aikakauden vaatteisiin ja kojujen lisäksi löytyy muutakin ohjelmaa. Hauska yksityiskohta oli kaupungin pääkadun pätkä joka oli muutettu tenniskentäksi ja siellä herrat teemaan sopivin asustein pelasivat. Markkinapaikalta löytyi kroketinpelaajia ja pääsipä K serkkupoikansa kanssa myöksin pelaamaan.

Ukki kertoi tämän olevan kummitustalo. Arvata saattaa, että K oli oikopäätä juoksemassa paikalle kun kuuli tämän!

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *