Muutto edessä!

No niin. Vihjailinkin uusimmasta projektista viime postauksessa. Tänään hurahti muutama tunti pankissa ja sitä myöten meistä tuli talon omistajia. Huh! Sopivaa taloa on etsitty pitkään ja hartaasti. Katseluasteella homma on ollut jo pari vuotta ja kohta vuoden päivät ollaan aktiivisemmin etsitty. Kevät tuntui kuluvan näytöissä juosten. Yhdestä talosta ehdittiin tehdä tässä keväällä tarjouskin mutta lopulta hinnasta ei päästy yhteisymmärykseen. Hyvä niin sillä sen jälkeen se meidän koti ilmestyi kuin taikaiskusta eteen. Se oli se talo josta ainakin minä tiesin heti, että tässä se on. Kesäkuu on sitten mennyt talo ja laina-asioita hoitaen. Loppukesä hurahtaa muuton parissa. Elokuussa päästään omaan kotiin ja sitten alkanee uuden kodin laitto. Mahtaa mennä jo kalustamiseen tovi kun kolmiosta muutetaan yli puolet isompaan taloon. Mutta luvassa siis runsaasti sisustusaiheisia postauksia kunhan sinne asti päästään. Jos blogissa on hiljaista niin se johtuu vain siitä, että pakkaan ja juoksen kohta yksi veen perässä!

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *