Osaan itse!

Tornion maakuntamuseossa on vielä muutaman päivän hauska näyttely joka on suunnattu alle 3-vuotiaille vieraille. Näyttelyn on tuottanut ruotsalainen Norrbottenin museo ja se on suunniteltu yhdessä lasten kanssa. Maakuntamuseon sivuilla kerrotaan, että näyttelyssä “Tornionlaaksolle tyypilliset piirteet kohtaavat saamelais- ja romanikulttuurin sekä ruotsalaisen kulttuurin kepeän leikkisästi.” Kävimme H:n kanssa tutustumassa näyttelyyn. Mukavasti näyttelystä löytyi erillaista tutkittavaa ja touhuamista. Isosta arkun kannesta oli tehty liukumäki ja kaappisänkyyn pääsi ryömimään sisään -löytyipä sängystä myös pieniä ovia joiden takaa paljastui erillaisia ja erituntoisia esineitä. H:n suosikki kuitenkin oli jostain syystä pieni silta jota hän kipitteli eestaas -mikä lie reeni se mahtoikaan olla. Pikaisesti kurkattiin myös museon vakkarinäyttelyt mutta taaperon kanssa ei hirveästi mitään jääty tutkimaan -tai sitten tutkittiin vähän liikaakin. Kiva kuitenkin, että perheen pienimmillekkin järjestetään omia näyttelyjä -muuten ei H:n kanssa olisi varmasti vielä tullut museossa käytyä.

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *