Makuuhuoneen struktuuriseinä

tikkurila tunto shaali

Tänään kurkataan meidän makkariin. Huone oli maalattu kauttaaltaan valkoiseksi ja siistissä kunnossa kun muutimme. Mutta minusta aika kolkko ja tylsä. Suunnittelin ensin maalaavani sen kalkkimaalilla mutta seinät oli päälystetty maalattavalla tapetilla -kalkkimaali ei olisi varmasti näyttänyt kovinkaan hyvältä siinä. En myöskään viitsinyt alkaa niin valtavaan urakkaan, että olisimme ruvenneet repimään tapetteja alas. Liekkö se olisi edes onnistunut -edessä olisi saattanut olla jopa seinien levytys uudestaan. Pyörittelin ja pähkäilin tätä asiaa kunnes yksi päivä marssin ostamaan Tikkurilan tunto-maalin. Tällä olen kerran maalannut edellisessä asunnossa ja tykkäsin lopputuloksesta. Tällä kertaa halusin kuitenkin hillitymmän lopputuloksen joten mukaan lähti vain yhtä sävyä. Sävyksi valikoitui Tikkurilan Shaali. Tätä maalia on kyllä tosi kiva työstää mutta hieman työlästä oli saada tapetin pinta peittymään. Ensimmäisen maalauskerran jälkeen huomasin sen kuultavan läpi aika monesta kohtaa joten telaan oli tartuttava uudestaan. Tämän takia maalausurakkaan hurahti pari päivää.

Tästä lähdettiin liikkeelle.

Ja tältä makkarissa näyttää nyt. Yhden seinän maalaus riitti sopivasti tuomaan lämpöä huoneeseen. Nyt huonetta pääsisi sitten sisustamaan. Sängyn pääty ei juuri nyt tunnu istuvan tyyliini joten siihen on tulossa huppu. Kangas odottaa valmiina kaapissa äitini vierailua -hän on sen luvannut ommella käsitöissä tunnestusti toivottomalle tyttärelleen.

Kuvastakin muuten huomaa, että meillä on heitetty päiväpeitto menemään. Tykkään nykyään tuollaisesta rennommasta tyylistä ja lakanat saavat näkyä (siihen tyyliin ei toki mielestäni tuo sängyn pääty istu nykyiseltään). Kivoja lakanoita onkin metsästelty ja haaveissa olisivat vielä ne pellavalakanat vaikkakin olen kuullut paljon mielipiteitä puolesta sekä vastaan.

 

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *