Vierashuoneen remonttisuunnitelmat

Aiemmin esittelin pienen työhuoneeni jonka yhteydessä on myös vierashuone. Nyt pieni vilkaisu tuohon huoneeseen ja suunnitelmiin siellä.

Sama tuttu keltainen tapetti jatkuu täälläkin. Työhuoneessa sen maalaus onnistui hyvin joten päätin maalata ison osan seinistä. Jotenkin varmaan vanha Oulun asuntoni kummitteli mielessä kun halusin tänne sinistä. Seiniin valikoitui oikein vauvan vaaleansininen joka varmasti jakaa mielipiteitä.

Yhdelle seinälle haluan tapetin. Rupesin irrottamaan vanhaa tapettia ja voin sanoa, että siinä on varmaan tämän projektin tympein ja aikaavievin homma. Tapetin pinta oli todella tiivis eikä se vettynyt juuri yhtään. Poisto on tapahtunut pieninä suikaleina -osa lähti alle sentin paloina. Monta päivää ja kirosanaa meni tähän pieneen seinän pätkään. Jos olisin arvannut tämän olisin varmaan kokeillut tapetoida vain vanhan päälle mutta enpä tiennyt etukäteen.

Tapetteja olen pyöritellyt useitakin vaihtoehtoja ja osa rullista on käynyt kotona mallattavana. Alunperin ajattelin jotain tummaa kukkakuosista mutta nyt seinään taitaakin tulla vaaleampaa.

 Sitten olisi toki edessä vielä huoneen sisustus joka on täysi kysymysmerkki. Tärkeintä olisi tietenkin saada tänne makuupaikat vieraille ja muu on sitten hienosäätöä. Palailen taas kuvien kera kunhan huone joskus valmistuu.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *