Remontti edistyy ja työhuone muuttaa

Nyt on otettu vierashuoneen remontissa harppaus eteenpäin. Seinät on paikattu, maalattu, tapetti irrotettu ja uusi saatu paikoilleen. Ensimmäistä kertaa tein tämän kaiken ihan itse. Lasten kanssa tätä on päässyt tekemään pikkupätkissä mutta valmista tuli. Joskus myöhemmin sitten tosiaan  vaihdetaan lattiat ja listat -sitä en taida osata kuitenkaan yksin tehdä. Huoneen valmistuttua päätin siirtää työpisteen tänne -sängyn lisäksi pöytä mahtui huoneeseen hyvin ja tila on viihtyisämpi kuin alkuperäinen työhuoneeni. Nyt on hieman kysymysmerkki mitä tuolle alunperin työhuoneena toimineelle tilalle teemme. Mutta nämä ovat varmaan näitä aika näyttää tilanteita. Onhan se ihan positiivinen ongelma, että tilaa on näin paljon.  Tapettivalintaa pyörittelin pitkään päässä ja mieluisaa ei löytynyt. Alunperin etsin kukkakuoseja mutta mieli muuttui matkan varrella. Yhdellä rautakauppakierroksella arvoin pitkään paria tapettia mutta nekään eivät tuntuneet omilta. Lähtiessä silmääni osui poistokori jossa nökötti tämä tapetti -juuri sellainen kun etsin. Hintakin oli ihan naurettava joten oli helppo lähteä kokeilemaan tapetointia itse -rahallinen menetys homman mennessä pieleen ei olisi ollut kovin suuri.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *