Vuosi vaihtui Tallinnassa

Hyvää uutta vuotta kaikille! Meillä oli erillainen vuodenvaihde. Lähdimme aattona miehen kanssa kahdestaan reissuun ja lensimme Tallinnaan. Muutama tunti ehdittiin kierrellä kaupungilla ja illalla suuntasimme veljeni 40-vuotisjuhliin. Mahtavat juhlat -meitä vieraita oli noin 80, paikka oli upea, ruoka hyvää ja viihteestä vastasi bändi ja dj.  Vuosi vaihtui rakettien räiskeessä. Me suuntasimme pian tämän jälkeen jo nukkumaan mutta muut olivat jaksaneet aamuun asti. Vuoden ensimmäinen päivä meni matkustaessa -oli kyllä erittäin huono päivä lentää mutta onneksi päästiin kotiin vaikkakin vähän myöhässä. Nyt olisi paluu arkeen mutta sitä ennen kuvasaldoa reissusta.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *