Joulu kerättiin pois

Joulu on kerätty pois ja talo näyttää hieman orvolta. Mutta toisaalta ihana kun kaikki pikkukrääsä on pois. Joulukuusen tieltä mies siirsi hyllyn ruokailutilaan ja se jäi sille tielleen kun istui siihen niin hyvin. Olohuone jäi taas hieman tyhjäksi ja hyllyä tuli paikkaamaan korituoli. Viimeisimpien kuvien jälkeen huoneeseen on muuten tullut valaisin sekä tauluja -niin ja tuo ei niin kuvauksellinen ilmalämpöpumppu. Vastustin tuota sijoitusta tuohon kohtaan loppuun asti mutta se nyt vain oli järkevin paikka ja jouduin myöntämään ettei kaikkea voi miettiä sisustus edellä.

 

Tänään kävin muuten katsomassa uutta sohvaa. Vielä arvon olisiko siinä meidän tuleva sohva vai jatkuuko metsästys edelleen. Toiveissa olisi kuitenkin uusi sohva vielä tälle talvelle.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Joulu kerättiin pois

  1. Ihana tuo teidän valaisin! <3 <3 Aina sitä ihastelen kun kuvissasi vilahtelee. 🙂 Ihanaa iltaa koko perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *