Sohvaa odotellessa

Pitkään olen haaveillut uudesta sohvasta. Edellinen sohva on ostettu 9 vuotta sitten ensimmäiseen omistusasuntoon ja mitoitettu juuri tuon asunnon olohuoneeseen. Taloa etsiessä päätin, että sohva vaihtuu vasta kun uusi koti on löytynyt. Muuton jälkeen olenkin välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän aktiivisesti etsinyt sohvan korvaajaa. Vanha sohva on omaan makuuni nykyään turhan massiivinen ja lukemattomat selkätyynyt näyttävät yleensä epäsiisteiltä. Tässä nykyisessä olohuoneessa sohva myös näyttää hieman kummalta -mittasuhteet eivät vain toimi.

Loppujen lopuksi sohvaksi meille valikoitui Sotkan Artic sohva avokulmalla ja yllätys yllätys valkoisena. Alunperin olin hankkimassa harmaata sohvaa mutta valkoinen mielytti kuitenkin enemmän silmää. Kun kannoin kangasnäytteet kotiin näytti harmaa sitäpaitsi tunkkaiselta tässä ympäristössä. Värin arkuus toki mietityttää mutta valitsin pestävän päällisen. Loppujenlopuksihan se oli myyjä joka totesi, että kompromissi värin (no se harmaa) valitessa ihmiset jäävät usein katumaan. Nyt sitten pitää jaksaa odottaa vielä maaliskuulle uutta sohvaa ja sitä myöten uudistuvaa olohuonetta.

Vielä siis kuvia  olohuoneesta nykyisessä asussaan ja tuo vanha massiivinen sohva.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *