Työhuone/vierashuone

Nyt taas muutama kuva työ/vierashuoneesta. Tässä huoneessa tapahtuu tällä hetkellä ehkä eniten sisustuksen saralla. Minulla on tullut hirmuinen into saada juuri tämä huone kuntoon. Paljon olen tehnyt löytöjä kirpparilta tänne -paras löytö oli ehdottomasti tuo matto jonka löysin Facekirpparilta kahdellakympillä! Maton kautta alkoi oikeastaan koko huoneen sisustus loksahdella paikoilleen -sitä ennen olin vähän hukassa mihin suuntaan lähteä. Yllätin itsenikin sillä miten värikkään maton hankin -työhuone onkin nyt niitä harvoja tiloja kotonamme jossa on värejä.

Vielä sängynpääty odottaa asennusta ja uudet verhot ovat hakusessa. Palailen kuvien kera kunhan asiat taas etenevät.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Työhuone/vierashuone

  1. Nätti matto! Mä en laske sitä edes värikkääksi 😉 Mutta jos mä oisin teillä yökylässä, mun pitäisi kyllä kääntää tuo sisäelimiä esittelevä taulu kuvapuoli seinään päin 😀

    1. Uskon ? Taulu oli joskus olohuoneessa eikä aina saanut ymmärrystä osakseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *