Työhuone/vierashuone

Nyt taas muutama kuva työ/vierashuoneesta. Tässä huoneessa tapahtuu tällä hetkellä ehkä eniten sisustuksen saralla. Minulla on tullut hirmuinen into saada juuri tämä huone kuntoon. Paljon olen tehnyt löytöjä kirpparilta tänne -paras löytö oli ehdottomasti tuo matto jonka löysin Facekirpparilta kahdellakympillä! Maton kautta alkoi oikeastaan koko huoneen sisustus loksahdella paikoilleen -sitä ennen olin vähän hukassa mihin suuntaan lähteä. Yllätin itsenikin sillä miten värikkään maton hankin -työhuone onkin nyt niitä harvoja tiloja kotonamme jossa on värejä.

Vielä sängynpääty odottaa asennusta ja uudet verhot ovat hakusessa. Palailen kuvien kera kunhan asiat taas etenevät.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Työhuone/vierashuone

  1. Nätti matto! Mä en laske sitä edes värikkääksi 😉 Mutta jos mä oisin teillä yökylässä, mun pitäisi kyllä kääntää tuo sisäelimiä esittelevä taulu kuvapuoli seinään päin 😀

    1. Uskon ? Taulu oli joskus olohuoneessa eikä aina saanut ymmärrystä osakseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *