Uusi sohva!

Uusi sohva on viimein täällä! Tai voiko edes sanoa viimein kun luvatun maaliskuun sijaan sohva saapui jo nyt. Täydellinen ajoitus kun pidämme tupaantuliaiset tulevana viikonloppuna -harmittelin jo sitä, ettei sohva ehdi juhliin. Ja miten tyytyväinen olenkaan valintaani. Sohvan kääntäminen näin päin sopi tilaan paremmin ja väri oli ihana -valkoinen mutta tietyssä valossa harmaa.

Vanha sohva lähti kätevästi vielä samana iltana uuteen kotiin ja nyt päästään laittamaan kotia tuparikuntoon.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Uusi sohva!

 1. Me tilattiin kans hetki sit Artic-sohva, ei olla vielä kyllä saatu sitä..

  Mitkä tän sun sohvan mitat on? Onko toi suora istuin osa se n. 150 vai 180cm leveä? Mietiskelen et onkohan meillä samanlainen vai oliko se vähän isompi…

  1. Täytyy sanoa, että mittoja en muista mutta tuo suora oli 2,5hengen istuin. Arvottiin kumminpäin sohva tulee ja millainen mahtuu ja päädyttiin himpun suurempaan.

 2. Hei,

  Artic-sohvasi näyttää tosi kivalta! Värikin on hieno.

  Millainen sohva on ollut käytössä? Pitääkö istuintyynyt ja selkätyynyt hyvin muotonsa vai onko tullut painaumia? Miten vaalea kangas on toiminut? Oletko ollut tyytyväinen sohvaan? Meilläkin mietinnässä Artic sohvaksi…

  1. Sohva on kyllä pitänyt hyvin muotonsa. Vaalea kangas on kyllä arka -onneksi myös vesipestävä. Tämä kyseinen kangas kuitenkin on hieman nyppyyntyt -se on ainut huono puoli sohvassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *