Pojan huoneen uusi ilme ja vähän muutakin…

Yhteistyössä Posters Storen kanssa

Pojan huone  on jäänyt vähän kesken. Lähinnä olemme tuoneet kalusteet paikoilleen ja se on siinä. Koulupöytä piti toki hommata koululaiselle mutta itseasiassa K tekee läksynsä ruokapöydän ääressä. Uusi sänky olisi myös hakusessa ja välillä mietityttää seinien maalaus -se vain tarkoittaisi isompaa remonttia sillä huoneen maalattava tapetti on jo sen verran iäkäs, että se pitäisi poistaa ennen maalausta. Sisustus on jäänyt siis vähän puolitiehen. Ilokseni pääsin nyt tekemään yhteistyötä Posters Storen kanssa ja huoneen sisustus otti mukavan nytkähdyksen eteenpäin. K:n kanssa yhdessä valitsimme neljä julistetta huoneeseen ja päädyimme näihin jotenkin maagisiin ja mielikuvitusta kutkuttaviin kuviin. Perinteisiin lastenjulisteisiin poika alkaa olla jo liian vanha mutta nämä olivat tosi kovasti hänen mieleensä. Pienempien lasten vanhempien kannattaa kuitenkin kurkata täältä mitä muuta lapsille on tarjolla!

Tältä pojan huone nyt näyttää.

Valitsin muutaman taulun myös makuuhuoneeseen jossa sisustus on hieman kesken. Kävi kuitenkin niin, että uudet taulut näyttivät olohuoneessa niin paljon paremmalta kuin vanhat joten kuvat päättyivätkin sinne! Ei mitään hajua mitä vanhoille teen mutta eivätkö nämä käykin juuri tuolle paikkaa?

Jos sinun kotisi kaipaa hieman kevätpäivitystä niin kurkkaappa Posters Storen julisteet täältä. Blogini lukijat saavat nimittäin nyt 30% alen koodilla MANSIKKAPAIKASTAVASEMMALLE30 (ale on voimassa 22.5 saakka ja ei koske selection mallistoa eikä kehyksiä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin).

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *