Varaslähtö kesään

Vielä olisi koululaisella pari päivää koulua. Otettiin kuitenkin jo pieni varaslähtö lomaan ja karattiin Helsinkiin. Miehellä oli asioita hoidettavana siellä joten näppärästi yhdistettiin siihen Helsinki loma. Aivan mahdottomia emme ehtineet tehdä mutta yhden vierailupaikan poika sai kuitenkin valita ja yksi päivä päätettiin käyttää tuohon aktiviteettiin. K tiesi heti minne mennään -Heurekaan! Tämä tieteeseen rakastunut jäpikkä ei edes harkinnut lintsiä toisin kuin olisi voinut luulla. Mutta kiva näin!

Hauskasti sattuivat kultajuhlat juuri vierailuumme ja olihan se uusi kokemus nähdä miten kaupunki sekoaa. Toki keskustassa nukkuminen ei ollut mitään helppoa niin sunnuntaina kuin maanantainakaan.

Nyt on palattu kotiin ja pyykkikone pyörii täyttä päätä. Huomenna olisi töitä ja koulua ja illasta vielä siskon valmistujaiset.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *