Kesän muistoja

Pakko se on myöntää, että syksy saapuu. Arkeakin on eletty jo tovi. Ensi viikonloppuna juhlimme miehen syntymäpäiviä ja kesän päättymistä. Sitä ennen palaan vielä muistoissa kesään joka oli erittäin onnistunut! Menneenä kesänä reissattiin paljon ja se jos mikä on minulle lomaa. Välillä ehdittiin käydä pesemässä pyykkiä ja mentiin taas. Toukokuun lopussa käytiin Helsingissä, kesäkuussa Kainuussa ja sitten koitti Himos loma josta ajelimme pitkin ja poikin eteläisempää Suomea. Muutamaan otteeseen olin lasten tai vain esikoisen kanssa Oulussa ja heinäkuun kruunasi Lofootit. Juhlia riitti myös. H täytti 2-vuotta, siskoni 30. Sisko valmistui, vietimme hänen polttareitaan ja lopulta elokuussa tanssittiin häitä. Tiivistettynä kesä oli yhtä juhlaa ja reissua. Paljon paremmaksi on hankala pistää!

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kesän muistoja

  1. Todella upeita kuvia ja maisemia ennen kaikkea.
    Tämä kommenttisi lämmitti erityisesti: “Sitä ennen palaan vielä muistoissa kesään, joka oli erittäin onnistunut!”, onpa mukavaa luettavaa. Lapsillekkin erilaisia kokemuksia, elämyksiä ja itsellesi rentouttavia hetkiä. Hyvä!
    Näillä muistoilla on hyvä mennä syksyä ja talvea kohti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *