Kaiken keskellä

Koronan lisäksi ei juuri muuta tuuteista tule. Eikä tämä postaus ole sen suhteen poikkeus. Varmasti meidän kaikkien elämä on toistaiseksi muuttunut ja asia pyörii mielessä. Meillä ollaan eletty hiljaiseloa jo viime viikosta asti kun koulusta tuli soitto -koulu suljetaan välittömästi ja lapsi on lähetetty kotiin. Siinä sitten mahdollisimman nopeasti kotiin katsomaan mikä on tilanne. Kouluhommia on tehty siis etänä. Itse olen toistaiseksi etätyössä ja toivottavasti pysynkin sillä kuulun koronan suhteen riskiryhmään. Eilisestä asti ollaan alettu vetää tosissaan kotikoulua. Tyttö jäi myös kotiin ja onhan se oma hommansa pyörittää omat työt, koulu ja taapero. Tilanteilta ei ole vältytty! Useampi reissu peruuntui ja koko elämä on nyt kotona minun ja lasten osalta. Vain pakolliset kauppakäynnit hoidetaan. Ollaan koitettu kehitellä tekemistä ettei ihan seota tylsyyteen. Perinteiset leipomiset, piirtämiset ja pelaamiset. Ja onneksi ulos pääsee!

Mites muiden arki sujuu nyt?

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *