Ihan pihalla

Eilen muunmuassa ulkoiltiin ja pienimuotoisesti järjesteltiin kuistia. Miltei jokaiselta varmaan löytyy kotoa yksi häpeäpilkku ja meillähän se on tuo kuisti. Eli ensimmäinen asia jonka kodista näkee..jostain syystä se tuntuu täyttyvän aina roinasta. Nyt vähän tyhjättiin ja siistittiin sitä sentään. Takapihalta tuotiin syksyn myötä ylimääräiseksi jäänyt pieni pöytä ja oveenkin saatiin viimein kranssin paikka -eihän se ottanutkaan kuin puolitoista vuotta! Melko kesäinen on tuo kranssi ja kohta sen saa vaihtaa jouluiseen. Olkoon nyt kuitenkin edes hetken tuossa.

IMG_6647.JPG

IMG_6657.JPG

IMG_6659.JPG

IMG_6663.JPG

Löytyykös teidän kodistanne häpeäpillkuja? Huoneita joiden ovi laitetaan mielellään kiinni kun vieraita tulee?

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Ihan pihalla

  1. Heippa<br /><br />Meillä on aivan sama ongelma, nimittäin rivitalopätkämme kuisti. Juuri tänään katoin, kun pieni nurmikon pläntti vieressä on lehtien täyttämä, en siis luonnollisesti ole jaksanut vielä haravoida. Toisella puolella sisääntuloa on nurkkaan ahdattu remontista ylijääneitä kattopaneelin ym pätkiä. Huoh. Mistähän saisi intoa järjestää tuo piha. No, ehkä ensi keväänä, kun lumet sulaa 😉

  2. Maiju: Onneksi emme siis ole ainuita!<br /><br />iukku: Siivouskomero! Siinäpä toinen kauhistus meillä. Ahdas komero jota ei ole oikeastaan siivouskomeroksi suuniteltukkaan. Kaikki on komerossa hyrsynmyrskyn ja yleensä jotain tipahtaa päähän kun sieltä imuria etsii 😀

  3. Meidän häpeäpilkku on ehdottomasti siivouskomero-vaatehuone-yhdistelmä, jonne ahdetaan aina kaikki ylimääräinen roina. Ainoa viimeistelemätön seikka meidän rempatussa kodissamme. Ongelma on vaan siinä, että se on myös ensimmäinen huone, johon vieraat ovesta tultuaan kurkkaavat!(halusin ulkovaatteiden säilytyksen ovien taakse, enkä perinteistä, aina näkyvillä olevaa tankosysteemiä):D<br /><br />-kiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *