Raskaan viikon loppupuolella

Heippa blogiin! Jälleen on vierähtänyt yksi viikko. Itselleni se on ollut aika raskas niin henkisesti kuin fyysisesti. Kroppa ei ole sairastelun jäljiltä kunnossa edelleenkään, auto lähti korjaamolle  ja se raskain asia on koskenut vanhaa kotiani Oulun suunnalla. Asunto on ollut meillä vuokralla useita vuosia suht ongelmitta. Syksyllä tehtiin sitten melkoinen arviointivirhe ja nyt viimein pitkän oikeusprosessin kautta asunto saatiin tyhjäksi. Maanantaina kävin katsomassa mitä tuhoa asunnossa oli tehty ja jouduimme vaihtamaan lukot ettei sinne enää kukaan ulkopuolinen pääse -avaimethan ovat teillä tuntemattomilla.  Kyllä se vetää synkäksi katsoa miten kaltoin vanhaa rakasta kotia on kohdeltu. Jos jotain tästä opin niin sen, että vuokralaisen taustat kannattaa todella tarkoin tutkia eikä jättää mitään tutkimatta kiireen takia. Eikä kuitteja vastaan luovuteta mitään -ne kun helposti väärentää. Mutta sellainen viikko. Loppuviikko sujuu onneksi mukavemmissa merkeissä. Tänään pidetään vaatekutsuja ja sunnuntaina äiti pääsee vapaalle iskän jäädessä lasten kanssa. Suuntaan Kolille ystäväni kanssa. Voi tulee todella tarpeeseen tämä reissu! Elämä voittaa taas. Kuvitus kuvina nyt tällä viikolla napsaistuja yksityiskohtia kotoa. Ihanaa kun on taas valoa ja kuvaus sujuu!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *