Ihana arki

Eilen pääsi suusta kumma lause: ihanaa kun huomenna on maanantai. Siis mitä? Mutta ihan totta -minusta maanantait ovat nykyään mukavia päiviä. Viikonloppuisin on nykyään niin paljon kaikkea toimintaa. Nytkin takana on oikein ihana viikonloppu ystäväpariskunnan kanssa sekä yhdet pikkujoulut. Kaikesta hauskuudesta huolimatta on mukava kun tulee maanantai ja arki alkaa rullaamaan taas normaalisti. Maanantaisin ollaan K:n kanssa vain kotona ja oleillaan rauhallisesti pojan ehdoilla. Mitä pidemmälle viikkoa eletään, sitä enemmän toimintaa mahtuu päiviin. On kerhoja sun muuta mukavaa toimintaa. Aina ei kuitenkaan jaksa viilettää. Välillä lokoillaan sängyllä ja luetaan satuja. Nauraa kikatetaan ja halitaan. Ollaan vaan.
kollaasiviikonloppu.jpg
Viikonlopun kuvasaldo on kovin ruokapainotteista…

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Ihana arki” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *