Jouluiset päälliset

Nämä H&M home:n tyynynpäälliset siskoni toi pari viikkoa sitten pyynnöstäni. Parin tyynynpäällisen takia en viitsinyt tilausta tehdä mutta onneksi sain siskon suostuteltua hakemaan tyynyt myymälästä. Ensin meinasin silittää päälliset -paremmalta kuitenkin näyttävät tuollaisenaan.
IMG_7189.JPG
IMG_7188.JPG

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Jouluiset päälliset

  1. Hei! Täysin asiaan liittymätön kommentti.. Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja näyttää oikein kivalle! Tätä täytyy alkaa seurailla 🙂 Mutta varsinainen asiani oli, että mistä on löytynyt noin hieno sängyn pääty makuuhuoneeseenne?? Olen etsinyt iät ja ajat täydellistä sängyn päätyä ja tuo teidän näyttää upealta! -Melli

  2. Melli: Moikka! Kiva kun olet löytänyt blogiini. Meiltä löytyy Ikean TRONDHEIM sänky -ei siis valitettavasti päätyä. Toivottavasti tästä oli apua kuitenkin.

  3. Jee, meilläkin on toi CINNAMON päällinen 🙂 Ja ryppyisenä on tosiaan kivempi!

  4. Kiva ko sait nuo tyynynpäälliset 😀 Mieki tilasin viime jouluksi nuo joulupukkityynyliinat meän olohuoneeseen ja nyt jouluksi tilasin tuon toisen makkariin sängynpäälle 🙂 Eikö ookki ihanat! 😀 Me like! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *