Teemaviikkoja?

Muistaako joku vuoden takaa teemana olleen hemmotteluviikon? Itsellä tuo viikko on noussut monesti mieleeni ja välillä harkitsen sen toteuttamista uudelleen. Tuon tyyliset teemaviikot ovat mielestäni hyvä potku takamukseen -tulee tehtyä niitä juttuja kun on tekemisistään jollaintapaa tilivelvollinen. Esimerkiksi tuollaisen hemmoteluviikon pitämisestä ei tulisi yhtään mitään muuten -on niin helppo arjen keskellä unohtaa itsestään huolen pitäminen.

cats.jpg

Teemaviikkojen pito kutkuttaa nyt muutenkin. Suunnitelmissa olisi esimerkiksi asuviikkoa. Kysäisen myös teiltä ihanilta lukijoiltani nyt ideaa -millaisista teemaviikoista mieluiten lukisitte?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Teemaviikkoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *