Kynähameen kaveriksi

Näitä kollaaseja on pitkästä aikaa kiva kasailla. Päätinkin koota muutaman kollaasin mustan perushameen ympärille -vaatekappale joka ehdottomasti myös kuuluu vaatekaappiini. Oman ihanan kashmirhameeni teetätin Thaimaassa elokuussa 2010. Sinänsä kovin typerää oli tuossa vaiheessa teettää vaatteita mittojen mukaan -toiveissa kun kuitenkin oli raskaus. Niinpä ehdin pitämään hametta muutaman viikon kunnes se alkoi käydä pieneksi -satun näköjään kuulumaan siihen ihmistyyppiin jonka kroppa alkaa muuttumaan heti raskauden ensimmäisillä viikoilla. Siellä hame on nyt odotellut kaapin uumenissa -hyvänä motivaattorina kyllä! Nyt pikkuhiljaa hame alkaa istumaan päälle ja varmasti pääsee kovaan käyttöön töihin palatessa.

9662443.jpg
9662444.jpg
9662712.jpg
9662713.jpg
9662783.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kynähameen kaveriksi

  1. harmi kun en voi kynähametta käyttää, se ei vaan sovi kropalleni :/ muuten ihania kollaaseja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *