Lipastolla

Pääsiäiskoristeet poiskerätessä innostuin vaihtamaan lipaston päällä nököttävät esineet muutenkin. Piristää se pienikin muutos!

IMG_0459.JPG
IMG_0466.JPG

IMG_0458.JPG

IMG_0463.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Lipastolla

  1. Oletkos muuten ajatellut, että laittaisit tuon kellon lipaston päälle seinälle? Olisi varmaan siinäkin kivan näköinen. Mutta tuo vaihtelu piristää..itse vaihtelen paljonkin, mutta yleensä huonekalut siirtyvät :). Ihanaa sunnuntaipäivää sinne :).

  2. En oikeastaan lämpene seinällelaittoon koska lipaston paikkaa ja esineitä tulee vaihdeltua niin usein. Aikaisemminhan kello on ollut esim. makuuhuoneessa. Minusta olisi kiva jos huonekaluja voisi enemmänkin pyöritellä mutta meillä on neliöitä niin naftisti, että on pakko ylläpitää ainoaa toimivaa ratkaisua -ainoastaan tuo lipasto voi tuossa nurkassa vaihtaa paikkaa. Ehkä meillä joskus on se talo ja enemmän tilaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *