Jälleen Oulussa

Lauantain ihana ilma piti hyödyntää ja lähteä taas Oulun puolelle. Tällä kertaa koko perheen kesken. Koko päivä vierähti torilla ja keskustassa. Tivoliin asti melkein päästiin mutta käännyttiin takaisin K:n saadessa ökyraivarit. Ehkä ensi vuonna sitten..

10382780.jpg

Tässä kuvassa vilahtaa entinen kotikin. Ensimmäinen yhteinen koti sijaitsi aikoinaan torinrannassa. Sijainnin puolesta mahtava paikka. Asunto muovimattoineen ei ehkä niin mahtava…

10382782.jpg

Kävelyä harjoitellaan. K otti ensi askeleensa jo reilu kuukausi takaperin. Kovin varovasti meillä kuitenkin edetään. Eipä mitään kiirettä -juosta poika varmasti ehtii myöhemminkin. Nyt äiti vielä pysyy perässä!

10382783.jpg

10382784.jpg
10382876.jpg

Ja asukuvat kummallisessa miljöössä -parkkihallissa. Tykkään tosi paljon tuosta uudesta paidasta! Shortsit päätyivät aikoinaan kirppiskasaan ja ovat tainneet olla hetken myynnissäkin turhaa. Onneksi eivät menneet kaupan sillä nyt nämä on kaivettu käyttöön takaisin.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *