Wau mikä viikonloppu!

Viikonlopulle riitti vilskettä ja vipinää. Perjantaina kurvattiin heti miehen työpäivän päätteeksi Ouluun. Illanviettoa ja keikkaa Oulussa ja lempparihotellini Lapland Hotel. Oulussa ei tule muualla yövyttyäkään enää -tämä paikka on vienyt sydämeni.

 

lapland%20hotel.jpg

lapland%20viltti.jpg

lapland%20takka.jpg

 

Lauantaina suuntasin kaupungille ostoksille. Ihana kun sai rauhassa pyöriä lemppariliikkeissään ja välillä istahtaa teekupin ääreen. Joululahjoja oli tarkoitus lähteä etsimään mutta aika huonosti löytyi -vielä siis urakkana niiden hankkiminen.

 

oulu%20granit.jpg

oulu%20torinranta.jpg

 

oulu%20kahvila.jpg

oulu%20valkea.jpg

 

Illalla palattiin Tornioon ja sunnuntaina oli vuorossa joulumarkkinat. Onnistuttiinpa bongaamaan joulupukkin jota K kyllä ujosteli melkolailla.

str%C3%B6min%20kartano.jpg

joulumarkkinat.jpg

 

Sunnuntai-illalle oli vielä varattu erittäin odotettua äksöniä -kokoonnuttiin paikallisten bloggareiden kanssa Sisustus ja Sepustus blogin Soilen luokse viettämään iltaa pikkujoulutunnelmissa. Taas kerran oli jännää vierailla bloggarin kodissa kun on monta vuotta katsellut kotikuvia ruudulta. Todella kaunis koti olikin ja ihanaa porukkaa meillä täällä pohjoisessa. Kiitos vain kaikille mukavasta illasta!

sisustusbloggarit%20miitti.jpg

sisustus%20ja%20sepustus.jpg

sisustus%20ja%20sep.jpg

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *