Tuunaus

Mitähän tässä on oikein suunnitteilla? Yksi kappale turhana lastenhuoneessa pyörineitä vitriinejä ja kaksi kappaletta alesta bongattuja verhoja…..Näillä olisi yksi lastenhuoneen ongelma tarkoitus ratkaista…arvaatko?

10441048.jpg

10441049.jpg

10441050.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Tuunaus

  1. Vau, onpa kivan näköinen vitriini. Onko se jotain sarjaa vain ihan uniikki? :)<br /><br />-hanna

  2. Vitriini on Ikean markör sarjaa. Muistelen, että tätä kyseistä ei enää saisi…? Oltiin pitkään antamassa tuota pois mutta nyt olenkin ihastunut siihen uudestaan ja keksinyt muuta käyttöä kuin perus vitriini 😉

  3. Voi, mietin kyllä pääni puhki, mutta en osaa ratkaista yhtälöä. Jännityksellä seuraan, että mitä sieltä tulee 😀

  4. Todellakin ihan arvaukseksi menee.. Laitat verhot vitriinin lasien suojaksi/verhoksi ja teet vitriinista vaatekaapin.

  5. Ihan oikeaan osuit! Vitriinistä tulee K:n vaatekaappi. Turvallisuussyistä lasit poistetaan kokonaan (vaikka paremmalta olisi tietenkin näyttänyt niiden kanssa) ja lasihyllyt lähtevät myös veks -tilalle todennäköisesti tanko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *