Pihalle mars!

Täällä yritetään ottaa ilo irti näistä lämpimistä päivistä. Oma terassi on hyvä paikka viettää aikaa. K viihtyy hyvin kunhan saa vannan ulos. Yhdessä mutusteltiin mansikoita -aivan järkyttävän suuria mansikoita tänä vuonna muuten! Lasissa lillunutta sitruunaakin piti saada maistaa. Melkoiset ilmeet. Lisää piti silti saada. Kumman happamien makujen perään tuo meidän pieni mies…
IMG_2837.JPG
IMG_2815.JPG
Ja huomaattekos muuten miten blondi K:sta on tullut? Hassua miten väri on muuttunut kun vertaa vauvakuviin. K onkin tullut näköjään väriensä suhteen isäänsä vaikka muuten on ilmetty äitinsä. Hauska seurata millainen vesseli tuosta vielä kehittyy <3
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Pihalle mars!

  1. Ihanat kesäkuvat!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Oikein hirvittää ajatella että kesä on kohta ohi. Toivottavasti saatas nauttia pitkästä ja lämpimästä syksystä!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Odottelen kuitenkin sulta jo syys….eivaan JOULU postauksia hih, terveisin jouluhullu joka on selannut eilen TAAS kaikki sun joulupostaukset läpi 😉

  2. Lennun serkulle kävi ihan samoin hiusten kanssa, että alkuun oli ihan tummat paksut vauvahiukset, jotka sitten lähti vaalemaan ja nyt parivuotias taapero on ihan blondi vaaleine raitoineen 😀

  3. Heh..pari päivää sitten totesin miehelle, että kohtahan se joulu taas on 😀 Kiva, että niistä postauksista on ainakin yhdelle lukijalle iloa. Aina joulun aikaan mietin, että meneeköhän mulla homma nyt ihan överiksi 😀

  4. Meilläkin on raitoja K:n hiuksissa! Niitä alkoi ilmestymään ennen puolta vuotta ja siitä lähtien ovat vaalenneet hurjasti!

  5. Ihana blondipoika! :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meilläkin on pojan hiukset vaalentunu huomattavasti syntymästä. Taitaa pojalle käydä samoin kun kävi minulle ja miehelle pikkuisena, synnyttiin molemmat tummapäänä, melkein mustapäinä ja ennen parin vuoden ikää oltiin blondeja, siitä sitten molemmat tummentunu pikkuhiljaa takaisin tummiksi, tosin ei enää niin tummiksi kuin syntyessä.

  6. Minulla on syntyessä ollut miltei mustat hiukset ja miehellä täysin blondit. Omat ovat hieman vaalentuneet ja miehellä taas toisinpäin. Saa nähdä miten K:n hiuksille käy 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *