Rocher tilaus

Yves Rocherin hyvä tarjous sai minutkin täydentämään kosmetiikkavarastoja. Vähän aukkoja varastoissa onkin -mutta niitähän on kiva täytellä! Tilaukseen päätyivät seuraavat jutut.

IMG_2821.JPG

Yhteistyö  Yves Rocherin kanssa on kyllä muuttanut käsitystäni firman tuotteista. Aiemmin muistelin hieman kammoksuen niitä teiniaikoijen vaniljahajuvesiä sun muita “ihanuuksia”. Blogin kautta olen saanut ison kasan tuotteita testattavaksi ja kaikkiin olen ollut supertyytyväinen -ainoastaan yhden sarjan tuoksu oli itselleni liian voimakas vaikka tuotteet sinänsä tosi toimivia. Esimerkiksi kynsilakat ovat olleet lemppareitani. Nyt tilasin pastellikynsilakan sävyn Malva. Väri oli juuri sitä mitä olin etsiskellyt ja joudunkin varmaan tilaamaan näitä kyseisiä lakkoja varastoon -kaiken varalta..hih! 
IMG_2822.JPG
IMG_2827.JPG
Tuolla käyttämälläni alekoodilla OFFER5 saa edelleen tilauksista 30% alennuksen kun tilaat vähintään viisi tuotetta. Tarjous koskee myös jo alennettuja hintoja.

Rocher tilaus” kommentit

  1. Menin sortumaan 🙂 Eipä ole vuosiin tullut tuoltakaan tilattua, ei ole edes posti tuonut noiden mainoksia enää vuosiin, joskus pk-seudulla asuessani kävin kyllä Forumin liikkeessä ostoksilla. Mut sama ennakkoluulo täälläkin on päässä elänyt, toivottavasti pian katoaa, moni bloggari tuntuu kuitenkin tykänneen vaikkeivät ole tainneet edes ilmaiseksi saada 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *