Lisää kosmetiikkaa

Kosmetiikkalinjalla jatketaan edelleen. Sain tuossa menneellä viikolla  Yves Rocherilta testattavaksi muutaman tuotteen. Testattavaksi sain melko täydellisen setin huulille: rajauksen, punan ja kiillon. Näillä kyllä loihtikin aika näyttävän huulimeikin! (jonka kuvaaminen oli ylläriylläri taas aivan mahdotonta!)
IMG_4287.JPG
Setti on itseasiassa Pupulandian Jennin valitsema. Setin sisällön näet paremmin alta.
Koko+n%C3%A4yt%C3%B6n+kaappaus+4.11.2012
Itse huulikiiltoa käyttävänä arastelin jälleen punan käyttöä. Hieman vieraalta se kieltämättä tuntui kun on tottunut korostamaan silmiä ja pitämään huulet luonnollisina. Simppeliin silmämeikkiin yhdistettynä punaiset huulet näyttivät kuitenkin hyvältä -uskaltaisinkohan pikkujouluihin repäistä tällä lookilla?
IMG_4293.JPG
Arkikäyttöön itselleni kyllä jäi tuo huulikiilto. Punainen väri olisi itsellä jäänyt kaupan hyllyyn mutta ihan turhaan  -tällä syntyi kauniin luonnollinen sävy. Jälleen siis positiivisia yllätyksiä.
IMG_4288.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *