Muutama kuva joululta

IMG_7657.jpg

Viime päivät blogit ovat vilisseet joulukuvia mutta kannan korteni vielä kekoon. Joulun vietosta on kotiuduttu mutta koneelle en ole jaksanut raahautua 🙂 Takana on laiska viikonloppu kera elokuvien ja roskaruuan. Aivoja nollattu taas. Mutta vielä ennen uuttavuotta muutama kuva joulustamme. Joulua vietettiin kahdessa osoitteessa -ennen joulua vanhempieni mökillä ja aattona ajeltiin pohjoiseen puoliskon vanhempien luokse. K:lla olikin tavallaan monta joulua ja vielä joulunkin jälkeen pääsi mummilassa aukomaan paketteja. Eilen kotiin tullessa kysyikin ensimmäisenä “Onko täällä paketteja?” Juu ei niitä nyt ihan joka päivä kuitenkaan…

 

IMG_7656.jpg

IMG_7664.jpg

IMG_7723.jpg

IMG_7712.jpg

IMG_7777.jpg

 

Illemmalla sitten vielä postausta menneestä vuodesta.
 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *