Vuoden viimeisenä päivänä

Tänään vuoden viimeisenä päivänä onkin hyvä tehdä pieni katsaus kuluneeseen vuoteen. Perinteisesti olen joka vuosi koonnut kollaaseja uuden vuoden kynnyksellä. On aina jännä huomata mitä kaikkea yhteen vuoteen mahtuukaan. Vuonna 2013 siihen tuntui mahtuvan aivan valtavasti kaikenlaista. Oikeastaan koko vuoden teema on ollut muutos -aina kun vallitsevaan elämäntilanteeseen ehti tottua niin muutoksen tuulet puhalsivat -niin hyvässä kuin huonossakin. Oliko tämä nyt sitten hyvä vai huono vuosi -jaa..aa..Kyllä ihan mielenkiinnolla odotan tulevan vuoden antia.

 

kollaasi13talvi.jpg

Alkuvuonna uutta kotia, sisustamista, Casaan siirtyminen ja tyttöjeniltoja.

 

kollaasi12kev%C3%A4t.jpg

kollaasi13kes%C3%A4.jpg

Loppukeväästä kolmikymppiset ja K:n 2v-synttärit. Kesällä reissaamista, häitä, polttarit, festarit ja lomailua. Kesä oli ihanaa aikaa!

 

kollaasiloppuvuosi.jpg

Syksyllä Habitarea, sisustusintoilua, Vuokatin reissu ja valtavat määrät töitä.

Mites teidän vuosi sujui?
 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Vuoden viimeisenä päivänä

  1. Kaikenlaista kyllä tapahtui kuluneena vuotena, niin hyvää kuin huonoakin. Kokonaisuudessaan kuitenkin sanoisin oman vuoteni olleen enemmän huono kuin hyvä, joten todellakin odotan toiveikkaana alkavaa vuotta: jospa saisi siitä edes vähän paremman! :)<br />
    <br />
    Onnellista uutta vuotta sulle! &hearts;

    1. Elämään kuuluu ylä ja alamäet 🙂 Minulla on niin kummallinen vuosi etten oikein voi sanoa muuta ehkä kuin, että plusmiinunolla 😀 Kaikkea ihanaa sinun tulevaan vuoteesi Irina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *