Purkillinen muistoja

Muistatteko tämän postauksen? Päätin vuosi sitten ruveta keräämään purkkiin pieniä ilon ja onnenhetkiä vuodelta 2013. Tarkoitus oli käydä ne läpi vuoden lopussa. Pakko myöntää, että projekti jäi vähän kesken. Loppuvuodesta muistin harvoin mitään purkkiin laittaa. Mutta silti lappuja oli kertynyt mukava pino ja niinpä vuoden viimeisenä päivänä kippasin laput pöydälle aamukahvipöydän (huomatkaa joululahjaksi saadut uudet kahvikupit -tykkään!) ääressä ja kävin ne läpi. Olipa melkoista käydä kuluneen vuoden fiiliksiä läpi. Hymyilytti kovasti. Ehäpä pari liikutuksen kyyneltäkin tuli tirautettua 🙂  Kiva projekti jonka aloittamista uudestaan harkitsen…

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%204.1
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *