Pentikiltä

Huomenta! Täällä vietetään kotipäivää pienen potilaan kanssa. Potilas nukkuu edelleen joten äiti ehtii vähän kirjoittelemaan 🙂

 

IMG_8210.jpg

Käväisin viikonloppuna Pentikillä. Lompakossa poltteli jouluna saamani lahjakortti ja päätin sen viimein käyttää. Seuraavia juttuja lähti mukaan.

IMG_8212.jpg

Liikkeesä näihin vateihin oli kasattu ihania asetelmia -kynttilöitä, tarjoiluja yms. Niistä inspiroituneena nappasin yhden mukaani. Tällä hetkellä tämä majailee keittiönpöydällä kera kynttilöiden.

 

IMG_8213.jpg

Ottimet meiltä puuttuivat. Näyttävät hyvältä vakoisen tarjoiluastian kanssa.

 

 

IMG_8206.jpg

Kylppärin ilmettä siistin pienillä säilytysjutuilla. Lasipurkki on vanulappuja varten ja kori päivittäin käytettävää kosmetiikka varten.

 

Viime aikoina on näköjään purrut joku ihme shoppailuinto. Jatkunut nämä ostokset nimittäin vielä vaatekaapinkin puolelle mutta siitä enemmän myöhemmin.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Pentikiltä

  1. Kivoja ostoksia! 🙂 Mä olen kans huomannut, et viime aikoina ollut joku shoppailuinto päällä. Onko se tämä kevät, joka herättää sen innostuksen laitella kotiakin enemmän? 🙂

  2. Todella söpö tuo valkoinen kori. Ihastelin noita itsekin Pentikillä, mutta jätin vielä idean hautumaan. Pentikin hyllyssä taisi olla myös keväisen keltaista versiota. Tuo valkoinen on kyllä aina raikas, sopii kylppäriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *