Tämän vuoden hullarisaldo

IMG_8324.jpg

Joka vuosi vannon etten mene mutta tänään satuin olemaan juuri sopivasti vapaalla ja hullikset alkoivat. Kyllä. Ratkesin. Sisko jo armottomasti löylytti tästä asiasta. Suuntasin suorilta naistenvaateosastolle ja nappasin rekistä sen mitä halusinkin -kumma, että kympin aikaan oli vielä kokoja jäljellä. Olin siis edellisen illan kuolannut Ralph Laurenin täydellistä raitamekkoa. Tuommoinen on puuttunut kaapistani jo monta vuotta. Heräteostoksena mukaan tarttui myös punainen veromodan toppi -sopiva töihin jakun alle.

 

IMG_8325.jpg

Tässä kohtaa tajusin sentään poistua paikalta onnellisena ostoksiini. Sisustuspuolelle siirtyminen olisi saattanut tarkoittaa melkoista ratkeamista joten sieltä oli parempi pysyä pois. Kuten koko paikasta nyt loppuviikko. Tämä riittää omaksi saldoksi. Mites muut? Joko olette käyneet ja jos kävitte niin mitä tarttui mukaan?

 

IMG_8327.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Tämän vuoden hullarisaldo

  1. Mun ei pitänyt tänään hankkia Hullareilta mitään, mutta käydessäni tulevien päivien muistilistaani päivittämässä niin piruuttani selasin myös tämän päivän jutut. Sitten bongasinkin jotain erittäin tarpeellista ja mielestäni edullistakin. 😀 Tosin, tarve tälle ilmenikin vasta eilen jolloin enää selaillut valikoimaa ennen tätä iltaa. Kävi vielä tuuri, sillä tuotteita oli jäljellä vain muutama!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *