Kotikirppis

IMG_8328.jpg

Toteutin viimein pitkään mielessä pyörineen ajatuksen kotikirppikseksetä. Kaapissa on kasa säkkejä ja laatikoita -itselle turhaksi jäänyttä vaatetta ja sisustustavaraa. Mutka varastoon ja kamaa olikin aivan järkyttävät määrät! Niinpä kutsuin ystäväni perjantai-illaksi kylään kahvin ja penkojaisten merkeissä. Osa toi myös omia vaihdokkeja mukana.

IMG_8338.jpg

Tarkoitus oli vain päästä ylimääräisestä eroon ja niinpä vaatteet vaihtoivat omistajaa eurolla/kahdella tai tyyliin ”tarjoa kahvit”. Paljon tavaraa lähti vieraiden mukana mutta vielä sitä riittäisi.

 

IMG_8332.jpg

Illan saldo oli hieman tyhjentyneempi kaappi ja monta hyväntuulista naista. Olipa kivaa!

IMG_8333.jpg

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Kotikirppis

  1. Tuohan oiskin hyvä idea! Minun pitäis saada ylimääräiset tavarat nurkista pois ja nettiin ajattelin näpytellä ne, mutta ei vaan saa aikaiseksi.

  2. Sama vika täällä! Tavaraa olisi varmaan pakettiautollisen verran, mutta en ole saanut aikaiseksi! 🙁 Pitäis pistää ne myyntiin joko tänne blogin puolelle tai Huutonettiin. Kirppispöytää en jaksa varata (inhoan hionnoittelua) ja tuskin kaverit niin paljon ovat kiinnostuneet, että tulisivat varta vasten ostoksille 😉

  3. Hauska idea! Täällä odotellaan kovasti, että kesän ulkokirppikset pyörähtäisivät käyntiin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *