Kesätuotteita

   

Yhteistyössä Yves Rocherin kanssa sain paketillisen ihania kesätuotteita. Jälleen kauniisti pakattu tuotepaketti oli ilo silmälle.

IMG_8722.jpg

 

Paketin suosikkituote oli ehdottomasti Monoï de Tahiti kuivaöljy. Monoi öljy on ollut yksi lemppareistani pitkään. Tuotteesta kerrotaankin seuraavaa:

Ylellisen kullanhohtoisessa kuivaöljyssä on Tahitin monoïn kaikki ravitsevat ominaisuudet ja ihana tuoksu. Hienonhienot helmiäishiukkaset antavat ihollesi ja hiuksillesi kaunista kullanhohdetta ja korostavat rusketustasi upeasti. Silkinpehmeä kuivaöljykoostumus imeytyy nopeasti jättämättä iholle tahmeaa tai rasvaista tuntua. Iho saa lämmintä hehkua ja eksoottisen tuoksun, hiukset lisää kiiltoa ja pehmeyttä.

Tuote antaa kivan hehkun iholle sotkematta. Myös hiuksiin olen tätä välillä käyttänyt -nykyään blondi kuontaloni on sen verran kärsinyt, että öljy tekee sille ihmeitä. Ja mikä kiilto hiuksiin öljystä tulee!

 

IMG_8723.jpg

 

Moment de Bonheur  tuoksu oli mukavan raikas. Itse olen hieman yliherkkä tuoksuille enkä lähellekkään kaikkia voi käyttää -kiva kun tuoksui sattui olemaan minulle sopiva!

 

IMG_8728.jpg
 

 

Lisäksi paketista löytyi PLAISIRS NATURE  kuoriva suihkugeeli. Tulikin tarpeeseen! Ja sokerina pohjalla mielestäni hieman koralliin taittava punainen kynsilakka sekä kaksi hoitavaa huulipunaa. Tuo kynsilakka koristaa paraikaakin varpaankynsiä -juuri sopivan herkullinen kesäsävy!

IMG_8732.jpg

 

Kiitos vain Yves Rocher:ille jälleen kivasta yhteistyöstä! Kyseiset tuotteet löydät klikkaamalla tuotteen nimeä 🙂
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *