Joulua kohti

Eilen oltiin kovin jouluisissa tunnelmissa. Käväistiin yksissä joulujuhlissa sekä tuotiin kuusi sisälle ja koristeltiin. Osasta uusista palloista puuttuivat nauhat kokonaan -jäivät siis vielä laittamatta kuuseen. Toinen valosarjakin pitää käydä kuusen koristukseksi ostamassa -hassun toispuoleinen valojensa suhteen vielä.

IMG_9953.jpg

 

Yleensä kuusen koristelu on ollut aaton perinteitä mutta nyt otettiin varaslähtö. Pyhät menevät sinkoilessa ympäriinsä ja K viettää aattoa isällään joten kiva päästä nauttimaan kuusesta hetkeksi.

 

IMG_9956.jpg

Kaksi lasista palloa onnistuttiin särkemään koristelun lomassa. Ensimmäisellä kertaa K juoksee hädissään minun luokse ja huutaa itkien “anteeksi äiti anteeksi!” Pieni raasu säikähti melkoisesti. Toisella kertaa äiti hölmö menee vahingossa antamaan lasipallon lapselle ja sehän räsähtää lattialle -tällä kertaa K totesi reippaasti, että “Ei haittaa!” Heh..

 

IMG_9958.jpg

Ja taas vaaleanpunaista…

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *