Marokko mielessä

marokko6.jpg

 

Aikoinaan kotini oli hyvinkin hm..itämaistyyppisesti sisustettu. Sitten tuli ähky ja hävitin kaiken siihen suuntaan vihjaavankin. Pikkuhiljaa tämä alkaa kuitenkin taas viehättää. Enää ei kirkkaiden värien muodossa mutta vaaleat sävyt ja marokkolaishenkisyys viehättävät. Pinterestiin onkin kertynyt iso läjä taas tämän tyylisiä kuvia. Tässä pikku maistiainen siitä mitä kotikansion alta löytyy:

 

marokko1.jpg

 

marokko.jpg

marokko8.jpg

marokko7.jpg

marokko4.jpgmarokko3.jpgmarokko2.jpg

 

marokko10.jpg

marokko9.jpg

 

 

Kuvat lainattuja

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Marokko mielessä” kommentit

  1. Ihania tunnelmakuvia ja hienostunutta tulkintaa marokko-tyylistä. Ihailen muutamassa kuvassa olevia henkäyksen keveitä kauniita sävyjä, jotka ovat samalla maanläheisiä, eivät mitään pastelleja. Itselläni on tullut uudelleen esiin violetti sisustuksessa. Kodissamme on käytetty harkitusti värejä, mutta uuteen kotiin muuttaessa päätin ettei yhtään violettia enää! ..nyt se hiipii takaisin, ensin verho ja valaisin.. nyt suunnittelen jo eteisen maalaamista, mutta enää käytössä ei ole ne paletin kirkkaimmat sävyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *