Viittä vaille valmis

Pieni vilautus vaatehuoneesta. Huone on miltei valmis. Pari hyllyä seinään -juu ei tullut katsottua, että eihän niissä ikean hyllyissä ollut mukana ruuveja. Ja sitten vielä ikean Kallax hylly on tuloillaan. Sitten pääse vaatesäkeistä eroon ja oikeasti järjestelemään huonetta. Ai että! Istun varmaan loppuillan tuolla vaatehuoneessa ihastellen.

 

IMG_0634.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Viittä vaille valmis

  1. Aivan huikee tuo tapetti!! Jee, huomenna pääsenkin näkemään ihan livenä ♥

  2. Voi miten mullakin nyt tekee mieli vaatehuoneen remonttia… Sehän on niin pieni tila ettei olisi iso juttu… Hmm.. (Näin minä aina ajattelen, että pikkujuttu… Aina ne remontit on isompia, kuin mit ajattelen.)

    1. Eihän tuo valtava urakka ole mutta tosiaan..aina sitä tekemistä vähän enemmän onkin kun aluksi ajattelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *