Liitutaulutarraa

Hyvän tuulen kutsuilta tilasin liitutaulutarraa. Mietin laitanko vain yhden ison liitutaulun seinälle -sellainen minulla aiemmin olikin mutta huonolaatuisena se ei pysynyt seinässä. Houkutti kuitenkin useamman arkin tarra -jokaiselle viikonpäivälle omansa.

liitutaulu.jpg

Ongelma tuossa oli vain se, että en yksinkertaisesti osaa laittaa mitään suoraan! Aina jonkun toisen pitäisi laittaa tämmöiset seinään minun puolestani. Päätin kuitenkin, että syteen tai saveen -tämä menee seinälle. Onhan se vähän ja sinnepäin mutta oikeastaan se ei taida häiritä kun vieraita -joilla harvoin on työkopperooni asiaa 🙂

 

liitaulu%20ty%C3%B6huone.jpg

 

Lisäksi hankin aivan loistavan keksinnön -liitutaulutussin! Hitsi miten paljon mukavempi tällä on kirjoittaa kun sutata liidulla!

liitutussi.jpg

ty%C3%B6huone.jpg

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Liitutaulutarraa

  1. Tuollainen viikkomuistio olisi kätevä koko perheelle! Jos olisi tällaiselle paikka, voisin laittaa meillekin.

  2. Kiva nähdä tarrat seinällä! ♥ Kyllä nuo minun silmään näyttää suoralta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *