Olohuoneen kevätpäivitys

olkkari.jpg

Innostuin vapaapäivän kunniaksi tekemään olohuoneessa pientä kevätpäivitystä. Yleensä tämä tarkoittaa meillä vaaleanpunaisen lisäystä -niin nytkin. Blogiyhteistyössä aikoinaan saadut Vallilan verhot kaivettiin taas kaapista ja tummanharmaat verhot lähtivät kaappiin odottamaan syksyä. Kynttilät vaihtoivat myös väriä ja vähän pääsiäiskoristeitakin on jo tullut tuotua. Tänään nappasin kauppareisulla mukaan myös kimpun tulppaaneja. Edellisellä kauppareissulla ryöstinkin kaupan puhtaaksi kukista (olisittepa nähneet osotoskorini!)  ja olohuoeneseen ilmestyi esimerkiksi rahapuu -pitkästä aikaa viherkasveja meilläkin!

 

olohuone%20mansikkapaikasta.jpg

mansikkapaikasta.jpg

olohuone.jpg

rahapuu.jpg

mansikkapaikastavasemmalle.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *