Keittiön muutosta

Viikonloppuna keittiö ja eteinen saivat uuden maalipinnan. Seinät alkoivat olla kuluneet ja yleisilme huoneissa likainen. Keittön iso seinä maalattiin samalla sävyllä kuin vaatehuone ja mukavasti se tuo lämpöä huoneeseen olematta liian tumma. Jalkalistat tulevat myös nyt kivasti esiin. Alunperin seinä oli vaaleanharmaa -nätti väri kyllä sekin mutta muuten ruskeasävyiseen keittiöön halusin kuitenkin muuta.

 

keitti%C3%B6%20mansikkala.jpg

 

Remontista intoutuneena napaasin tänään kaupasta mukaan uudet verhot -tuo marokkokuosi ei varmaan yllätä ketään. Samalla tuli sitten pyöriteltyä huonekalutkin uuteen paikkaan.

 

vitriini%20keitti%C3%B6.jpg

verhot.jpg

tuikut.jpg

 

Uusi järjestys aikaansai vain keittössä nyt ylimääräistä tilaa. Tuossa oven vieressä on  nyt pitkä pätkä tyhjää tilaa joka näyttää hassulta. Mietin mitä siihen tulisi. Seiniin kun en hirmuisesti halua kajota joten hyllyt eivät tule kysymykseen -vaikka muuten mieluinen ratkaisu olisikin.

 

keitti%C3%B6%20sein%C3%A4.jpg

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *