Menneiden vuosien sisustusta

Kiinnostaisiko kurkata kotini menneisiin vuosiin? Jotkut bloggarit ovat näitä toteuttaneet ja aina on yhtä hauska kurkata miten tyyli on muuttunut vuosien saatossa. Omista vanhoista kodeista oli kyllä haastavaa etsiä kuvia sillä eihän sitä kotia kovin ahkerasti kuvattu ennen blogia. Ja kuvanlaatukin on mitä on. Jotain kuitenkin löytyi. Ja onhan se vähän kuin katselisi teinivuosien vaatteita -tulee sellainen olo välillä, että mitä ihmettä sinun päässä liikkui!

 

Mutta aloitetaas parilla tosi tärähtäneellä kuvalla!

 

oulu2006.jpg

oulu%202006%20olohuone.jpg

2006 muutin Ouluun vuodeksi. Kovasti itämaisia fiiliksiä oli kotona silloin. Violettia, punaista, kultaa ja tummaa puuta. Eipä oikein nappaa enää! Sääli, että kuvia ei löytynyt enempää tästä asunnosta.

 

Sitten oli muutto Joensuuhun edessä vuonna 2007.  Vuokrattiin vanha kaksio jota yritettiin saada siedettävämmäksi pienellä pintaremontilla ja opiskelijabudjetilla. Makkariin vaihdettiin tapetit ja eteinen maalattiin. Mutta oikeasti -vihreää maalia ja boordia? Ihan tosi Pia?

Joensuun%20asunto%20003.jpg

joensuu.jpg

joensuu%20olohuone.jpg

joensuu%20eteinen.jpg

2008%20joensuu.jpg

Aika kamalahan se asunto kyllä oli  -ei tee mitään 😀

 

Sitten taas muutto Ouluun töihin kesällä 2009.  Hetki vuokralla ennen oman asunnon ostoa. Kuvia alkaa löytymään jo paremmin -huomaa, että blogi on jo olemassa. Melko tumma tuo sisustus on nykyisen makuuni mutta alkaa muuten jo tulla vähän lähemmäs nykyistä.

oulu%202009%20olohuone.jpg

oulu%202009%20eteinen.jpg

oulu%202009.jpg

2009%20oulu.jpg

 

Sitten muutto omaan asuntoon -tämä on kaikista menneistä kodeistani suosikki!

 

IMG_2598.jpg

IMG_3796.jpg

IMG_5003.jpg

IMG_4503.jpg

IMG_1899.jpg

 

Sellainen katsaus. Nyt haastan muutkin samaan projektiin omassa blogissa!

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Menneiden vuosien sisustusta” kommentit

  1. Näitä on hauska katsella 🙂 Mutta kun rupeaa miettimään, niin löytyykköhän itseltäkään kovin edustavia kuvia aikaisemmista kodeista. Ei ole tullut sisustusmielessä kuvattua juurikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *