Rocky road

suklaa.jpg

 

Itsellä on menossa melkoinen ruokaremontti. Kiloja on päässyt talven myötä hiipimään ja nyt on aika katsoa mitä sinne lautaselle oikeasti eksyykään. Arvatenkin hauskaa hommaa siis kokkailla synttäreille juuri nyt..heh..Olen yrittänyt tehdä etukäteen mahdollisimman paljon, ettei viikonloppuna iske paniikki. Yksi päivä tehtiin Rocky roadia. Tämän tekemistä varmasti kadun sunnuntaina kun hinkkaan suklaata irti sohvasta.

 

vaahtokarkki.jpg

Nuo pienet vaahtokarkit olivat niin hauskoja etten voinut niitä ohittaa..ja siitähän se ajatus rockyroadiin sitten lähtikin. Kaveriksi vielä pähkinöitä ja muutamaa eri sorttia suklaata. Omsnoms! Siellä ne nyt jääkaapissa kummittelevat!

rockyroad.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *