Suunnittele itse matto!

Oletteko törmänneet näihin hauskoihin huopapallomattoihin? Silloin tällöin olen näitä nähnyt ja nyt pääsin uuden yhteistyön kautta tutustumaan tarkemmin mattoihin.

 

feltballrug-with-pattern.jpg

 

HuopaPalloMatto.com valmistaa näitä ihanuuksia Nepalissa. Matot valmistetaan käsin pienistä käsintehdyistä huopapalloista. Mattoja valmistavat Nepalilaiset naiset. Heidän työstään kerrotaan sivuilla seuraavaa:  

Huopapallomaton valmistus vaatii paljon työtä, työhön omistautumista ja kärsivällisyyttä. Jokainen matoistamme on nepalilaisten naisten käsityötä. Naiset työskentelevät pienissä paikallisissa työpajoissa ja työstä maksetaan heille oikeudenmukaista palkkaa. Monille, erityisesti  naisille joilla on pieniä lapsia, on työajan joustavuus tarpeellista. Heille on myös mahdollista työskennellä kotoa käsin. 

 

PhilukoTeppich02.jpg

Valikoimasta löytyy erikokoisia suorakulmaisia ja pyöreitä mattoja. Se mistä itse pidän on mahdollisuus suunnitella itse mattonsa! Lukuisien värien joukosta voi valita omat suosikkinsa ja tarvittaessa suunnitteluun saa apua. Testailin itse millaisia mattoja eri kuvioilla ja väreillä saisi aikaiseksi täällä. Kannattaa käydä vähän leikkimässä ja kokeilemassa millaisen luomuksen saisit aikaiseksi!

 

A.jpghabitacion-nina-lowcots-4.jpg

 

Millaisen maton sinä suunnittelisit?

 

Custom-rug-with-pattern.jpg

 

Yhteistyössä HuopaPalloMatto.com:in kanssa.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *