Vaatehuone

Pitkästä aikaa kuvia vaatehuoneesta. Viimeksi sieltä puuttui vielä paljon ja sen jälkeen kuvaaminen on jäänyt. Luonnonvalon puuttuessa tätä huonetta on todella hankala kuvata mutta jotain otoksia nyt täältäkin.

 

vaatehuone.jpg

walk%20in%20closet%201.jpg

vaatehuone%20rekki.jpg

walk%20in%20closet%20ikea.jpg

vaatehuone%20korit.jpg

rekki.jpg

 

 

2 kommenttia “Vaatehuone

  1. Kivalta näyttää! Minulla myös on vaatehuone sellainen ikuisuus projekti. Pikku hiljaa yritän sisustaa sitä mieluiseksi, mutta tuntuu ettei homma etene mihinkään suuntaa. Pitäisi kaikki entiset kamat kantaa ulos ja saada joku toimiva säilytyssysteemi, kun nyt joka paikka tursuaa tavaraa.

    1. Vaatehuoneesta monesti sellainen ikuisuusprojekti tulee. Siksi olikin hyvä kun pääsi yhdellä rytäkällä tekemään. Toki vaatevaraston karsinta ollut monen vuoden työ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *