Remonttihaaveita Taloon.comista

Edellisessä postauksessa esittelin vaatehuoneeseen rakennettua työhuonettani. Sen remontoiminen oman näköiseksi tosiaan siintää ajatuksissa monesti. Pieni ajatusleikki miten huonetta voisi lähteä kohentamaan.

 

tapetti_azulejos_tiles_128047_0_53x10_05  tapetti_azulejos_tiles_128045_0_53x10_05

Tapetit Taloon.com (löydät tästä ja tästä)

Tapetti. Ehdottomasti haluaisin tapetoida yhden seinän huoneesta. Jotain rauhallista ja suht vaaleata kaipaisin. Nuo laattakuvioiset tapetit hurmasivat minut. Niistä löytyy monta eri värivaihtoehtoa mutta nuo kaksi nousivat suosikeikseni.

 

tapetti_handwriting_latin_flower_names_1tapetti_handwriting_latin_flower_names_1

Tapetti Taloon.com (löydät täältä)

 

Koska kyseessä on työhuone voisi tuollainen tekstiprintti sopia myös kivasti. Yllätten taas silmiini osui sinisävyinen tapetti. Asunnossa oli jo muuttaessa paljon hyvin vaaleansinistä ja harmaata joten tämä sopisi kodin värimaailmaan.

 

 

pergo2.jpg

pergo.jpg

Nykyinen lattia on mukiinmenevä mutta myös vaalea lattia näyttäisi hyvältä. Ja korkeat valkoiset jalkalistat ehdottomasti näiden tapettien kanssa! Kuvan Pergon Living Expression -malliston Silver Tammi nousi omaksi suosikseni -tämä sopisi myös muuhun asuntoon nähden meille.

Seiniin vielä neutraali maali ja pöytä pitäisi käsitellä vaaleaksi. Huh huh, että muuten iski remonttikuume näitä kuvia selatessa! Katsotaan olenko kohta työhuoneen kimpussa -sittenkin.

Kaikki postauksen tuotteet ja paljon muuta löydät Taloon.comista. Lisäksi kannattaa kurkata CupoNation josta löydät alennuskoodeja esimerkiksi Taloon. comiin ja moneen muuhun paikkaan. Juuri nyt saat -20e alen yli 200e tilauksiin. Taloon.comin alennuskoodin löydät täältä.

 

Yhteistyössä Taloon.comin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *